Ronde 6: vier leiders na de zesde ronde

Het plotselinge vertrek van Ndjofang (zie hier) heeft zonder enige twijfel gevolgen voor de verdeling van de hoofdprijzen a.s. zaterdag. De tweevoudige winnaar van het toernooi was immers hard op weg om een derde triomf aan de reeks toe te voegen,

Vanmiddag hielden de toppers Leopold Kouogueu en Christian Niami ekaar mooi in evenwicht.
Anton van Berkel liet een fraaie remise aantekenen in zijn partij tegen favoriet nummer 1 Macodou Ndiaye.
Tjeerd Harmsma, die een overwinning boekte tegen Paul Teer, profiteerde optimaal van de gelijke spelen in de top en hij voegde zich metterdaad zelf ook bij de top-4.

Een puike prestatie zette Laura Timmerman vandaag neer. Zij speelde een knappe partij tegen Hein Meijer met een puntendeling als beloning.

Na de vier leiders die elk 10 punten tellen, volgt een subgroep van zeven personen met ieder 9 punten. Daarna volgt een groot peloton van maar liefst 17 deelnemers die ieder 8 punten hebben verzameld. Aan spanning zal het de drie resterende ronden allerminst gaan ontbreken.

Met de absolute krakers tussen de heren Tjeerd Harmsma en Leopold Kouogueu enerzijds en die tussen
Christian Niami en Anton van Berkel anderzijds krijgen de bezoekers in de speelzaal volop spanning aangeboden. Dat geldt ook voor al de mensen die via de liveregistratie elders in de wereld rechtstreeks getuige zijn van de strijd aan de topborden.
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving