Ronde 7: Spanning stijgt in Brunssum Open NK

Na zeven ronden in het Brunssum Open NK is de top verder in elkaar geschoven. Zes spelers hebben nu een +4 gescoord (11 uit 7): MF Christian Niami (Kam.), GMI Leopold Kouogueu Koumou (Kam.), MI Anton van Berkel, Tjeerd Harmsma, GMI Hein Meijer en MI Thomy Lucien Mbongo, die met een tussensprint (vier achtereenvolgende overwinningen) indrukwekkend is aangehaakt.

Daarachter eveneens een zestal, dat met 10 uit 7 op het vinkentouw zit. In deze groep onder meer MI Leopold Sekongo (Ned.) en GMI Macodou NDiaye (Sen.). Mogelijk dat er uit deze achtervolgende groep nog spelers de jump naar de top maken.

GMI Jean Marc Ndjofang (Kam.) vertrok gisteren spoorslags naar Kameroen, waar hij met een groep topsporters in Yaound bij de president wordt verwacht. Ook Derk Kleinrensink en Fabinne Groote trokken zich om uiteenlopende redenen uit het toernooi terug. Henk Stoop is als make-even speler aan het toernooi toegevoegd.

Morgen de topduels (mini-interland) tussen de Nederlandse en Kameroense dammers: Van Berkel Mbongo, Kouogeue Koumou Meijer en Niami Harmsma. Ongetwijfeld vanaf 12.00 ook weer semi-live via Toernooibase te volgen.

Piet Bouma, 10 augustus 2017
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Ons Gastvrije Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving

Gemeente Brunssum

Cafe-zaal Rumpener Beemden