Brunssum Open 2021 gaat door

Brunssum Open 2021 gaat door

De vooruitzichten voor komende zomer zijn positief en de Nederlandse regering verwacht dan ook vanaf Juli in een min of meer normale samenleving terug te keren.

Onze toernooi organisatie ziet dit als een goede basis om ons toernooi weer op de kalender te zetten.

We verwachten wel enkele uitdagingen die speciaal met deze tijd te maken hebben.

Spelers die van ver komen moeten rekening houden met volle campings en hotels dus zorg dat U vroeg een plekje vind want Nederlanders blijven meer dan andere jaren in Nederland.

Spelers uit het buitenland zullen wellicht pas kunnen inschrijven als de reisbeperkingen naar Nederland weer zijn opgeheven en of dit voor alle landen gaat lukken moeten we nog afwachten.

Onze organisatie probeert te helpen waar we kunnen met het zoeken naar verblijfplaatsen, houd daarom de website in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.

Het aantal inschrijvingen heeft een maximum van 140 spelers en we verwachten na een jaar van afgelastingen dat heel veel dammers weer graag hernieuwd achter het bord willen komen als aanloop naar de competitie.

Op tijd inschrijven dus.

Detailinfo rond het toernooi en een link naar het aanmeldingsformulier vindt u op algemene informatie en aanmeldingsformulier

Tekst: DvG

Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving