Brunssum Open 2021

6 tot 14 augustus Brunssum Open - Inschrijving start in april


In april hoopt het organisatiecomit van Brunssum Open een besluit te nemen over het al dan niet doorgaan van het toernooi. Als dat een positief resultaat oplevert gaat meteen daarna de inschrijving van start.

Er is niemand die op dit moment kan aangeven hoe de vlag er over enkele manden bijhangt. Het lijkt niet nodig een lijst met argumenten te plaatsen die bepalend of medebepalend zijn voor een doorgaan van het zomertoernooi in 2021.

Onder alle voorbehoud is op de KNDB-damkalender een periode vastgelegd waarop het toernooi doorgang kan vinden. Dat onder de voorwaarden dat alles weer veilig kan worden georganiseerd. Indien die garantie uiteindelijk niet kan worden gegeven dan is het duidelijk, dan komt er geen damtoernooi in Brunssum.

We wachten de komende maanden af hoe de ontwikkelingen zijn. Op dit moment zijn er nog geen afspraken gemaakt met wie of welke instantie dan ook.

Voor degenen die de toernooidata in hun agenda willen vastleggen: als alles goed gaat vindt Brunssum Open 2021 plaats van 6 tot en met 14 augustus 2021.
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving