BREAKING NEWS: TOCH NOG NAAR BRUNSSUM?

Toch nog naar Brunssum?


Door de versoepelingsregels van de Nederlandse overheid die deze week bekend zijn gemaakt kan vanaf 1 juli weer fysiek gedamd worden. Helaas zijn haast alle toernooien de laatste weken geannuleerd en lijkt het mosterd na de maaltijd.

Als toernooidirecteur van Brunssum-Open wil ik toch wel kijken of er nog een basis is voor het opzetten van een kleine variant van Brunssum-Open maar een van de belangrijkste zaken is dan wel of we voldoende belangstelling onder de dammers hebben. Zitten de dammers nu te wachten op een zomertoernooi? Daar zou ik graag een gevoel bij willen krijgen.

Daarom nu even een vraag voordat ik met het organisatie team samen ga zitten om te kijken wat we kunnen doen.

De Vraag: Als we binnen 10 dagen van nu bekend maken dat er toch een Brunssum-Open zal zijn met de beperkt aantal mogelijke inschrijvingen (max 40 spelers) ben jij er dan als de kippen bij om je aan te melden?

Graag dan hier een korte reactie of via een persoonlijk bericht aan Dieter van Gortel via facebook of e-mail dvgortel@ziggo.nl
Het aantal reacties binnen een week zullen maatgevend zijn of we toch niet een super gezellig Brunssum-Open oude formule gaan opstarten.
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving