Ronde 6: Meijer en Ndjofang doen goede zaken

Met zeer overtuigende overwinningen op de directe concurrenten hebben Hein Meijer en Jean-Marc Ndjofang gisteren heel goede zaken gedaan in de race om de titel in Brunssum. Vandaag zal het onderlinge duel wel eens beslissend kunnen zijn in de titelstrijd.

De verliezers waren in ronde zes natuurlijk de jonge Weistra die met sterk positiespel stapje voor stapje in het nadeel kwam tegen Meijer, en Ron Heusdens die het onderspit moest delven tegen het sterke drukken van Ndjofang. Door deze resultaten waren er ook weer kansen voor de achtervolgers. Zo won Sekongo in een prachtige partij van Peter van der Stap en rukt op naar de derde plaats samen met Wouter Morsink overigens die wel won van Clemens Crucius maar die in de afwerking toch enkele steken liet vallen waardoor Crucius tot twee maal toe naar remise had kunnen afwikkelen.

Achter deze eerste vier vinden we nu een groep van liefst elf spelers met 8 punten, dat zijn toch al 3 punten minder dan de koploper en deze groep speelt dus met de zevenpunters (nog eens 10 spelers) om de ereplaatsen. In de grote groep met acht punten vinden we toppers als Heusdens en Niami terug maar ook de Limburgers Brion Koullen, Gijs Schoenmakers en Damen. Het belooft voor deze grote groep de dag van de waarheid te worden. Meedoen voor de top tien of anoniem naar de middenmoot vandaag vallen belangrijke beslissingen.

Tekst: DvG
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving