Limburg telt af!

Het meest irritante werk voor de Limburgse deelnemers aan Brunssum Open zit erop. Het aftellen! Morgen al starten we met, zoals het er nu naar uit ziet, bijna 90 deelnemers. Stiekem hoop ik zelf dat we daar nog net overheen gaan!

De meeste deelnemers zullen wel al in het Limburgse gearriveerd zijn. De een zet zijn tent op, de ander chekt in bij zijn of haar hotel. Er zijn ook mensen die zich nu relaxed in de trein bevinden, wachtend op het moment dat zijn het bronsgroen eikenhouten land binnentuffen. Twee daarvan zijn Michiel Kloosterziel en Erwin Heslinga die bij mij mogen verblijven, zodat zij geen risico lopen op verdrinking op de camping. Want nat, dat is het de afgelopen twee dagen in Zuid-Limburg wel geweest! Niet erg! Perfect om dan eens een potje te schuiven.

Over de deelnemers: twee spelers zullen zichzelf als topfavoriet zien als we morgen starten: Erno Prosman en Jean-Marc Ndjofang. Met name van laatst genoemde mogen we vuurwerk verwachten gezien zijn speelstijl!

Belangrijker voor mij is vooral de gezelligheid achteraf, dat maakt een mens relaxter en vrolijker. Zo heb ik een aantal maal in Nijmegen meegespeeld en daar nooit goed gescoord. De sfeer en gemoedelijkheid in Brunssum bezorgt mij de laatste jaren enkel goede toernooien. De sfeer is vermoedelijk ook d reden waarom deelnemers uit werkelijk het hele land naar Limburg reizen voor dit toernooi. Laat ik daarom dit jaar maar eens iets doen wat ik vorig jaar wou doen. Het sfeercijfer. Dit jaar begin ik alleen een stukje lager dan vorig jaar.. Ik zet in op een zeven, dit omdat er een belangrijke factor niet bij dit toernooi aanwezig zal zijn: Willy Okrogelnik!

Hij zal de node gemist worden!

Om nogmaals niet-origineel te zijn, ook weer een prijsvraagje. Wat zal de top vijf worden van dit toernooi? Iedereen kan mij de top 5 toemailen (djtijntje@hotmail.com), en onder de goede inzenders zal ik dan een damboekje verloten! Inzenden kan tot 4 augustus aanstaande om 23.59 uur.

Laat ik dan eindigen met mijn hoop uit te spreken dat de pers zich in grote aantallen zal bewegen het toernooi te bezoeken. De organisatie organiseert elk jaar dit geweldige toernooi, maar ook de organisatie heeft veel werk ik handen. Sponsoring, in welke vorm dan ook, is altijd meer dan welkom!
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving