Nu na afloop van Brunssum is het gepast om wat...

Nu na afloop van Brunssum is het gepast om wat complimenten en felicitaties uit te delen.

Allereerst natuurlijk aan de organisatie en iedereen die voor en achter de schermen heeft meegewerkt.

Ik denk Brunssum zich onderscheidt dat het door de jaren heen zijn eigen identiteit heeft weten te behouden. Voor mij is die identiteit samen te vatten in de woorden oude vriendschappen, veel jeugd en gemoedelijkheid.

Laten we met zijn allen trots zijn en koesteren op wat goed is.

De prestaties van de Limburgers waren deze keer ook bijzonder goed. Zonder iemand daarbij tekort te willen doen vielen mij op:

1. Gijs, die met zijn remise tegen Ba en overwinning tegen Steven den Hollander nog lang uitzicht heeft gehad op het podium
2. Jasper Kole die onder meer vrolijk remise speelde tegen Anton Schotanus en uiteindelijk op een fraai verdiende plus 1 eindigt.
3. Hubert de Baetselier die op plus 2 eindigt na een serie sterke tegenstanders. Opvallend was het gemak waarmee hij Anton Schotanus versloeg in de zevende ronde.
4. Clements Crucius die net als Hubert op een fraaie plus 2 eindigde. Ik heb Clements het hele toernooi fraaie degelijke partijen op een constant goed niveau zien spelen
5. Harry Velraeds die dit toernooi de kans had om zichzelf onsterfelijk te maken door een zet diep van een internationaal grootmeester te winnen. Zijn troostprijs was de fraaie winnende ruil waarmee hij de combinatieprijs wist te winnen.

Over mijn eigen toernooi ben ik als talentloze prutser trouwens ook meer dan tevreden. Ik wilde goede en serieuze partijen spelen tegen sterkere tegenstanders. Ik heb vertrouwen getankt voor het vervolg van het veteranen-kampioenschap en de nationale competitie.

Ik zeg tot volgend jaar

Bron: Facebook, Dick Huitink
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving