Jan Terpstra overleden

Jan Terpstra overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze grote damvriend Jan Terpstra op 74 jarige leeftijd is overleden. In de opening van het toernooi moesten we al mededelen dat het met Jan heel slecht ging en nu een dag later is er dan een einde gekomen aan het leven van deze grote kleine damvriend waarover zoveel prachtige verhalen zijn te vertellen.

Jan was een enorm liefhebber van de damsport, hij leefde ervoor en heeft overal waar het maar kon in de wereld toernooien bezocht. In Brunssum was hij vele jaren een vaste deelnemer, liefst 30 keer hebben we hem in Brunssum te gast gehad en altijd heeft hij heel veel plezier beleefd. Nooit een topper maar altijd gedreven en op zoek naar mooi spel. In de laatste jaren was Jan ook stille sponsor van ons toernooi want het belang van het in stand houden van toernooien vond Jan misschien wel belangrijker dan zijn eigen presteren.

We gaan Jan enorm missen, een groot damvriend en liefhebber is niet meer onder ons maar we zullen hem nooit vergeten, en nog heel vaak zal hij genoemd worden bij de vele anekdotes die we allemaal van hem kennen.

Zo leeft Jan T (Toernooitijger) Terpstra nog lang voort in de harten en gedachten van zijn ontelbaar vele damvrienden.

Rust in vrede en leer ze daarboven maar dammen.

DvG
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Cafe-zaal Rumpener Beemden

Bakkerij Smeets

Gemeente Brunssum

Hotel-Cafe Rumpenerhof