Semi-live partijen zorgen voor veel online aandacht.

Van Toernooibase (Piet Bouma) ontvingen we deze week de resultaten van de semi-live partijen. Net als vorig jaar kunnen we tevreden vaststellen dat de aandacht daardoor voor het toernooi geweldig is geweest.
In totaal waren 102 partijen semi-live te volgen (ruim 25%) op het onvolprezen toernooibase. De vijf partijen die top waren in het aantal hits:
Samb - v. d. Berg 389
van Gortel - Schotanus 359
Den Hollander - v.d. Stap 339
Swelsen - Niami 333
v.d. Berg - De Kooter 306

In het analyseblok van Toernooibase werden partijen na afloop vaak ook heel veel bekeken , de top vijf zijn dan
Luteijn - Samb 790
De Kooter - Luteijn 747
Samb - v.d. Berg 699
van Gortel - Schotanus 610
v.d. Berg - Sekongo 609

Al met al heel mooie resultaten en dit naast de aandacht op TV van L1, Op de radio van L1 en NPO1 en via het internet van De Limburger, L1 en NOS, toernooisite en facebook, en tenslotte in de dag en weekbladen kunnen we stellen dat publicitair het 42e Brunssum-Open een groot succes is geweest.

Het combinatiefilmpje gedurende de sluiting van het toernooi van Petra Duskova is al duizenden keren via internet bekeken en is al 25x gedeeld door andere pagina's waardoor die teller nog wel een tijdje door blijft lopen.

Alle belangstellenden wil ik namens de toernooi organisatie geweldig bedanken en we hopen volgend jaar weer terug te zijn met het 43 Brunssum-Open,
Dieter van Gortel
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving