Situatie rond Henk Stoop

Het organisatiecomit van Brunssum Open heeft eind 2018 kennis genomen van een onderzoek tegen Henk Stoop. Dit schokkende bericht heeft ons enorm verrast.

Henk heeft geen enkele beperking opgelegd gekregen, kon vrij reizen en heeft al zijn datadragers snel weer terug gekregen.

Wij als organisatiecomit gaan er dan ook vanuit dat de beschuldigingen aan het adres van Henk niet tot verdere vervolging aanleiding zullen geven en zolang er geen andere geluiden komen kan Henk die wel geschorst is door de KNDB, zijn campingactiviteiten op eigen titel uitvoeren zonder dat wij ons als organisatie hiermee bemoeien.

Let wel: de huisvesting van deelnemers aan ons toernooi valt al gedurende veel jaren buiten de verantwoordelijkheden van de toernooiorganisatie en zijn slechts een priv initiatief van Henk Stoop zelf. Dammers die liever zelf hun verblijf regelen zonder tussenkomst van Henk staat dat natuurlijk zoals altijd vrij.

Tenslotte hecht het organisatiecomit er waarde aan mede te delen dat wij niemand veroordelen op basis van verdachtmakingen. Wij hopen dat de situatie rond Henk snel duidelijk zal worden, de onschuld wordt bewezen en de schorsing van de dambond kan worden opgeheven.

Namens het organisatiecomit Brunssum Open
Dieter van Gortel
Toernooi directeur.
Nieuws
Facebook
Begunstigers
Camping en recreatiecentrum De Hitjesvijver

Cafe-zaal Rumpener Beemden

Hotel-Cafe Rumpenerhof

Wapen Brunssum

Gehost door CEWeb: Webdesign, Hosting & Grafische vormgeving